Tuote esitet Ormax

Ormax Aerlox lapetiili Protector+ musta

Prmax Aerlox Kevyt ja kestävä lapetiili

Kun haluat tiilikaton edut ja hieman lisää, valitse Ormax Aerlox. Kevyt, kestävä ja hiljainen Aerlox-tiilikatto näyttää hyvältä, pysyy siistinä ja on ekologinen valinta katollesi.

Ensi silmäyksellä Ormax Aerlox näyttää tavalliselta kattotiileltä. Vain hieman paremmalta. Ulkonäkö on kuitenkin vain pieni osa kaikesta, mikä tekee Aerloxista ainutlaatuisen. Vuosien tutkimuksen ja testien tuloksena olemme kehittäneet uuden betoniseoksen ja ainutlaatuisen profiilin. Näiden ansiosta kattotiili on tiiviimpi, vahvempi ja kevyempi ja ehkäisee samalla sammaleen kasvua

Suomessa katot rakennetaan kestämään valtavia lumikuormia – lähtökohtaisesti katot kestävät kattotiilen painon ongelmitta. Jos katteen paino kuitenkin huolettaa, Ormax Aerloxilla saat katollesi kaikki tiilikaton edut kevyemmässä paketissa. Aerlox on 15% tavallista kattotiiltä kevyempi. BMI:n kehittämä betoniseos on mahdollistaa kattotiilen ohuemman muodon kestävyydestä tinkimättä.

Ormax Aerlox-kattotiilen rakenne on hyvin tiivis, mikä tekee katosta nopeasti kuivuvan. Myös kattotiilen reunarakenne edesauttaa veden nopeaa poistumista katolta. Sammaleelle tiivis, kuiva kattopinta ei kasvualustana toimi – tämän vuoksi Aerlox-tiilikatto pysyy sammaleesta siistinä pitkään.

Tiilikatto on pitkäikäinen, ja sen elinkaaren aikainen hiilijalanjälki on kaikista katemateriaaleista pienin. Valitse katto joka kestää – saat samalla mielenrauhaa ja elinympäristömme kiittää.

Lataa tuote esitet: Tuote-esite Ormax Aerlox